آرشیو مرداد ماه 1396

دبيرستان پسرانه غير دولتي آذربايجان دوره ي دوم در شهر تبریز - شماره تماس ۳۴۴۳۶۷۹۸ و 09910846158

هدایت تحصیلی صحیح به کاهش بحران بیکاری و اقتصاد کشور کمک می کند

۱,۰۷۶ بازديد
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی :
هدایت تحصیلی صحیح به کاهش بحران بیکاری و اقتصاد کشور کمک می کند
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی گفت: هدایت تحصیلی صحیح به کاهش بحران بیکاری و اقتصاد کشور کمک می‌کند.
 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی وروابط عمومی وزارت آموزش وپرورش به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان؛ مرضیه گرد در خصوص روند هدایت تحصیلی اظهارکرد: هدایت تحصیلی در مدارس غیردولتی در سنوات گذشته مانند مدارس دولتی و طبق ضوابط تعریف شده اجرا شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی افزود: سال گذشته در برخی از استان‌ها با مشکلاتی مواجه بودیم که به یک مدرسه غیردولتی تنها ۱۰ سهمیه داده بودندحتی کمتر از این عدد هم در سه استان اتفاق افتاد که پیگیری کردیم.

وی گفت: اگر به دنبال تحقق سند تحول بنیادین و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش هستیم باید سایر دستگاه‌های اجرایی آموزش وپرورش را کمک کنند .

گرد بیان کرد: هدایت تحصیلی توسط معاونت پرورشی و فرهنگی سیاست گذاری شده است و واقعا جوانان ما امروز به هدایت شغلی، تحصیلی و آینده نگری نیاز دارند.

 وی تصریح کرد: متاسفانه مردم ما فکر می‌کنند شغل وآینده تنها در رشته علوم تجربی است. باید این موضوع را برای مردم باز کنیم که دانش آموزانی که به رشته مهارتی وارد می‌شود، احساس تعلق و تمایل به آن پیدا می‌کند، خوشبختانه شاهد برگزاری جشنواره خیلی خوب در استان آذربایجان غربی بودیم که دانش آموزان بسیار خوب ظاهر شدند.

 رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش اظهارکرد: تمام ظرفیت‌هایی که صرفا از طرف وزارت آموزش وپرورش اعلام شده و سازمان مدارس غیردولتی دخالتی در آن نداشته است و طبق ظرفیت‌های استانی در اختیار معاونت‌های آموزشی و پرورشی است البته ممکن است برخی از مدارس دولتی پر شده و بخشی از ظرفیت مدارس غیردولتی خالی است که به این معنا نیست که این موضوع با برنامه ریزی انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان مدارس غیردولتی خود را تابع سیاست‌های هدایت تحصیلی وزارت آموزش و پرورش می‌داند، بیان کرد: شخص بنده نیز، اعتقاد علمی و آگاهانه نسبت به هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش دارم و معتقدم باید شرایط هنرستان‌های دولتی و غیردولتی را تسهیل کنیم و از هر هنرستانی که در غیردولتی توانسته باشد یک کلاس به مجموعه دانش آموزان هنرستانی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش اضافه کند، قطعا از سوی سازمان حمایت ویژه می‌شود و پاداش مالی می‌دهیم نیز دریافت می‌کند.

 گرد تصریح کرد:خانواده اصرار می‌ورزد که فرزندانشان به رشته علوم تجربی بروند که یک چالش برای وزارت آموزش و پرورش است. اگر به ما کمک می‌کردند چه در مدارس دولتی، چه در مدارس غیردولتی هدایت تحصیلی بر اساس توازن ادامه پیدا می‌کرد کشور از بحران بیکاری نجات پیدا می‌کرد.

فعالیت 14 هزار و 500 مدرسه غیر دولتی در کشور

۱,۱۳۷ بازديد
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش خبرداد:
فعالیت 14 هزار و 500 مدرسه غیر دولتی در کشور
مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: 270 هزار فرهنگی در 14 هزار و 500 مدرسه غیر دولتی کشور به تعلیم و تربیت دانش آموزان، اشتغال دارند.
 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان گیلان، حسن مسعودی درگردهمایی موسسان مدارس غیردولتی گیلان با اعلام این خبرگفت: 14 هزار و 500 مدرسه غیر دولتی در کشور وجود دارد و نزدیک به 270 هزار فرهنگی وظیفه آموزش یک و نیم میلیون دانش آموز را درکشور به عهده دارند.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش افزود: در حال حاضر 11.5  درصد دانش آموزان کشور در مدارس دولتی درس می خوانند و قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه، این رقم به 15 درصد برسد.

وی با اشاره به کارکرد مثبت مدارس غیردولتی گفت: این مدارس باعث کاهش تصدی گری دولت و همچنین استفاده از ظرفیت های مردمی در تعلیم و تربیت می شود.

مسعودی افزود: همه ما مکلف به اجرای قانون هستیم و با رعایت ضوابط، باید زمینه مشارکت و رقابت سازنده را درجامعه فراهم کنیم.

اساسنامه سازمان مدارس غیردولتی به دولت ارائه شد

۱,۱۴۸ بازديد
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش خبرداد:

اساسنامه سازمان مدارس غیردولتی به دولت ارائه شد/ کمک به مؤسسات مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش از ارائه اساسنامه این سازمان به دولت خبرداد، گفت: با ایجاد صندوق به مؤسسات مدارس کمک کنیم.
 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش به نقل از خبرگزاری فارس، مرضیه گُرد اظهار داشت: از زمان لازم الاجراشدن قانون مدارس غیردولتی در بهمن ماه 95، اغلب آیین‌نامه‌هایی که نیاز به مصوبه شورای سیاستگذاری دارند، انجام شده و اساسنامه سازمان مدارس غیردولتی نیز به دولت تقدیم شده است تا اقدام اولیه در کمیسیون اجتماعی دولت انجام شود؛ همچنین آیین‌نامه استقرار مدارس و واگذاری ساختمان‌های مازاد مورد توجه قرار گرفت.

وی با بیان اینکه اساسنامه کمک به مؤسسان غیردولتی به دولت ارائه شده است، افزود: این اساسنامه 2 هدف عمده را دنبال می‌کند؛ اول اینکه با مشارکت غیردولتی و مؤسسان در ایجاد تسهیلات ساخت و احداث بنا اقدام شود و دومین هدف کمک به تکمیل و راه‌اندازی بناهایی نیمه‌ساز و تجهیز کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌هاست.

گُرد ادامه داد: اهداف فرعی این صندوق کمک به پرداخت بیمه معلمان با اولویت مناطق محروم و کمک به پرداخت شهریه دانش‌آموزان نیازمند و مستعد است که امیدواریم بعد از طی روند اداری محقق شود.

وی بیان داشت: امکان توانمندسازی معلمان مراکز و مدارس غیردولتی در کنار دوره‌های آموزشی معلمان دولتی نیز فعال شده است و امیدواریم شاهد حضور این معلمان در گروه‌های آموزشی به استناد ماده 6 ضرایب اختصاصی گروه‌های آموزشی شورای عالی نیز باشیم تا کیفیت‌بخشی به معنایی واقعی برای تمام مدارس انجام شود.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس ماده 2 قانون تمامی مدارس غیردولتی مطابق با اهداف و دستورالعمل‌‌های آموزش و پرورش اداره می‌شود بنابراین شرایط همانند مدارس دولتی بود و ماهیت متفاوت ندارد و طبق ماده 23 قانون به‌کارگیری کادر اداری و آموزشی بر اساس ضوابط آموزش و پرورش است؛ در نتیجه ورود افراد متفرقه به عناوین مختلف مجاز نیست چراکه مدرسه دارای هویت تعلیم و تربیتی بوده و برای ورود به آن سازمان‌های مربوطه نیز باید با همکاری آموزش و پرورش اقدام کنند.

وی با بیان اینکه مدارس غیردولتی درخصوص عوارض ساخت و سازو نوسازی در حکم مدارس دولتی تلقی می‌شوند، ادامه داد: رعایت آیین‌نامه استقرار فضا که نیاز به تأییدیه سازمان نوسازی دارد مورد توجه بوده و برخی نهادها همچون بهداشت برای نظارت حق ورود ندارند.

دبیرستان پسرانه در تبریز

۱,۵۴۶ بازديد
دبیرستان آذربایجان، دبیرستان پسرانه (غیر دولتی) در منطقه ی غرب تبریز می باشد که با 15 سال سابقه اجرایی در زمینه های آموزشی، در امر آموزش و پرورش، کارنامه ی درخشانی دارد. اگر ساکن شهر تبریز هستید و به دنبال دبیرستان پسرانه غیر دولتی برای مقطع دوره دوم می گردید، دبیرستان آذربایجان، با قرار گرفتن در مسیر خط BRT شهر تبریز، این پتانسیل را دارد که از محله های قونقاباشی، سرچشمه، قطران، قره آقاج، بهار، خانه سازی، کوی فیروز، کوی گلستان، امیر کبیر، کوی سعدی، بزرگمهر، شام غازان، دامپزشکی، ورزش، حجتی، آخونی، کوی فیروز، فجر، اشرفی لاله، رسالت، خطیب، کوی اشکان، شهر سردورد، شهرک اندیشه و رواسان به جذب دانش آموزان ممتاز بپردازد. برای آرامش خیال اولیای محترم، دبیران دبیرستان غیر دولتی آذربایجان در تبریز، از دبیران برجسته ای که سابقه ی تحصیل در دبیرستانهای فردوسی و سعدی را داشته و برخی از اساتید هنوز هم در حال تدریس در این دبیرستانها می باشند، انتخاب شده اند. 

امیدواریم در سال تحصیلی 96-97 با تلاش و کوشش دبیران و کادر اجرایی دبیرستان غیر دولتی آذربایجان، و همت دانش آموزان عزیز، محصلان گرامی آمادگی لازم را برای راهیابی به مدارج علمی بالاتر، کسب نموده و سبب سربلندی ما و اولیا و شهر تبریز شوند. 

آدرس ما: تبریز - خیابان راه آهن - مابین چهارراه دامپزشکی(خطیب) و راه آهن، جنب کوی گلستان  جهت تماس با ما از شماره های زیر استفاده کنید. تلفن ثابت : 34436798 تلفن همراه: 09910846158مدیر مدرسه ، 09149152887 موسس 

صفحه ی اینیستاگرام ما: www.instagram.com/dabirestaan


معرفی دبیرستان

۱,۰۸۸ بازديد
دبیرستان پسرانه غیر دولتی آذربایجان دوره ی دوم، با 15 سال سابقه در نظام آموزشی، جزو معدود دبیرستان های غیر دولتی در تبریز است که بر اساس سیستم های استاندارد نظام آموزشی کشور پیش می رود. مدرسین و اساتید این دبیرستان، با گزینش های علمی و حساسیت های لازم انتخاب شده اند. 
محیطی مناسب با فضای آموزشی وسیع و نوسازی شده، آماده ی استفاده دانش آموزان مهیا شده است. 
کلاسهای تقویتی بر حسب مورد و نیاز برگزار خواهد شد. اردوهای پرورشی با روح مشارکت جمعی دانش آموزان، طراحی شده و بر حسب مورد و نیاز، برگزار خواهد شد. 

یکی از ویژه گی های دبیرستان آذربایجان، واقع بودن در مسیر BRT شهر تبریز بوده و دسترسی به مدرسه با سهولت انجام می شود

آدرس ما: تبریز - خیابان 22 بهمن - مابین چهارراه دامپزشکی(خطیب) و راه آهن، جنب کوی گلستان 

جهت تماس با ما از شماره های زیر استفاده کنید.


تلفن ثابت : 34436798 تلفن همراه: 09910846158مدیر مدرسه ، 09149152887 موسس 

صفحه ی اینیستاگرام ما: www.instagram.com/dabirestaan


تماس با ما

۱,۵۲۵ بازديد
آدرس ما: تبریز - خیابان 22 بهمن - مابین چهارراه دامپزشکی(خطیب) و راه آهن، جنب کوی گلستان  جهت تماس با ما از شماره های زیر استفاده کنید.

تلفن ثابت : 34436798
تلفن همراه: 09910846158 مدیر مدرسه
تلفن همراه : 09149152887 موسس 

صفحه ی اینیستاگرام ما: www.instagram.com/dabirestaan




و
ب سایت مدرسه : http://azerbaijanedu.com

وبلاگ چیست ؟

۱,۲۴۵ بازديد

وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.