آرشیو خرداد ماه 1397

دبيرستان پسرانه غير دولتي آذربايجان دوره ي دوم در شهر تبریز - شماره تماس ۳۴۴۳۶۷۹۸ و 09910846158

بهترین دبیرستان غیردولتی تبریز

۱,۴۰۵ بازديد
بهترین دبیرستان غیردولتی در شهر تبریز کدام مدرسه است؟

برای یافتن پاسخی مناسب با تعدادی از دانش آموزان و  والدینشان در سطح شهر تبریز گفتگو کرده و نظرآنها را جویا شدیم. به طور کلی نظر واحدی برای انتخاب بهترین دبیرستان غیردولتی در تبریز وجود نداشت و هر کدام از پاسخ دهندگان، با ذهنیت خودشان، بهترین دبیرستان غیردولتی را معرفی می کردند. 

هر چند در بیان علل انتخاب هم چندان مصمم نبودند و با چند سوال و جواب، می شد نظرشان را تغییر داد. بنابر این ما با تنوع نظرات مختلف در انتخاب بهترین مدرسه غیردولتی مواجه شدیم. برخی از این نظرات را با شما به اشتراک می گذاریم تا بعد از آن به نتیجه ای برسیم.

برخی از نظرات اولیا و دانش آموزان در انتخاب بهترین دبیرستان در تبریز

1) مدرسه ای بهترین است که آمار قبولی کنکور بالایی دارد
2) مدرسه ای بهترین است که مجهز به امکانات و تکنولوژی های نوین می باشد
3) مدرسه ای بهترین است که محیط آن سالم باشد
4) مدرسه ای بهترین است که به شاگردان نمره قبولی بدهد!!
5) مدرسه ای بهترین است که اندازه کلاسهایش مناسب و دارای محیطی با نشاط باشد
6) مدرسه ای بهترین است که دارای تقویم آموزشی و برنامه اجرایی سالانه قدرتمند داشته باشد
7) مدرسه ای بهترین است که رفتار کادر اجرایی و دبیران آن با دانش آموزان و اولیا مناسب باشد و موجب سرخوردگی دانش آموز نشود
8) مدرسه ای بهترین است که معلمان و عوامل آموزشی دارای سطح سواد کافی بوده و از اطلاعات بروزی برخوردار باشند
9) مدرسه ای بهترین است که  دارای امکانات آموزشی و آزمایشگاهی مناسب باشد

همانطور که می بیند با دامنه ی وسیعی از انتظارات در بین والدین و دانش آموزان برای معرفی یک مدرسه خوب مواجه هستیم. واقعیت این است که با شرایط موجود در کشورمان ایجاد مدرسه ای که بتواند تمامی این انتظارت را برآورده کند، وجود ندارد. و از طرفی مدرسه ای که تمامی این امکانات را (البته به غیر از ردیف 4) بتواند ارائه کند، دارای شهریه ای هنگفت بوده که توان پرداخت آن در بین بخش اعظمی از اولیا وجود ندارد. و یا اگر دولتی بوده و پول کمتری می گیرد، انواع پیش شرط ها را برای ثبت نام دارد که عملا امکان ورود به مدرسه را غیرممکن می سازد. 

یک نکته ی بسیار مهم

متاسفانه یکی از مهمترین نکات برای یک مدرسه ی خوب، از چشم والدین و دانش آموزان پنهان مانده است و توجهی به آن نمی شود. 
به نظر نگارنده ی متن، مدرسه ای که نتواند برای آینده ی کسب و کار دانش آموزانش برنامه داشته باشد، هر امکاناتی هم داشته باشد، نمی تواند آینده ی شغلی دانش آموزانش را تضمین کند. با روال فعلی، شاهد تراکم ادواری در رشته های درسی هستیم. برای مثال، چند سالی است که رشته های تجربی مورد پسند والدین و دانش آموزان قرار گرفته اند و حداکثر تا ده سال آینده، شاهد فارغ التحصیلان بیکار این رشته خواهیم بود. همانطور که در رشته ریاضی در سالهای گذشته تجربه شد. یا در رشته ی انسانی که شاهد هستیم.






پس چاره چیست؟

اگر ما نتوانیم برای آینده ی کسب و کار دانش آموزان، برنامه ای موثر پیاده کنیم، آمار قبولی در کنکور که بیشتر مدارس از آن برای تبلیغ خود با بنرهای بزرگ بهره می برند، این آمار قبولی فقط به درد تبلیغ مدرسه می خورد و اندک دانش آموزان در بین قبول شدگان موفق به کسب درآمد از رشته ی ای خواهد شد که در دانشگاه تحصیل می کنند.

دبیرستان غیردولتی آذربایجان علاوه بر تامین فضای آموزش با نشاط و استاندارد و کادر آموزشی مجرب ، با بها دادن به این رویکرد، نسبت به ایجاد کارگاههای کسب و کار و کارآفرینی اقدام کرده است. این کارگاهها رایگان بوده و هدف از تشکیل آن، روشن کردن آینده ای مبهم برای دانش آموزان و والدین آنهاست. نفع این کارگاهها برای دبیرستان غیردولتی آذربایجان، پرورش دانش آموزانی است که با اهداف روشن وارد دانشگاه شده و موجب افتحار این مدرسه خواهند شد. انشاالله.

30 هزار مشاور در مدارس کم داریم

۱,۱۴۹ بازديد
مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش:
30 هزار مشاور در مدارس کم داریم
 
 



مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش از فعال شدن تیم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. به گفته او وزارت آموزش و پرورش در مدارس ابتدایی و متوسطه 30هزار مشاور کم دارد.

مسعود شکوهی در گفت‌وگو با پانا درباره تعداد نیروهای مشاوره در مدارس گفت: «براساس نرم نیروی انسانی الزام داریم در دوره متوسطه اول نیروی مشاور داشته باشیم و تقریبا در این دوره کمبود نیرو نداریم.»

او ادامه داد: «معتقدیم نیروهای مشاور باید در تمام مدارس و پایه‌های تحصیلی حضور داشته باشند و خدمات مشاوره‌ای را به دانش‌آموزان ارائه بدهند.

همچنین باید مشاوران در مدارس به دانش‌آموزان از لحظه ورود به آموزش و پرورش تا خروج از مدرسه، خدمات مشاوره‌ای مستمر بدهند.»

مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش گفت: «اکنون در دوره متوسطه و ابتدایی بالغ بر 30 هزار نیروی مشاور در مدارس کمبود داریم ضمن اینکه نرم 15 نفر یک ساعت آموزش نرم بالایی است و باید این تعداد به 8 نفر، یک ساعت آموزش مشاوره‌ای برسد.»

شکوهی افزود: «در تلاش هستیم مراکز و هسته‌های مشاوره را در تمام استان‌ها و مناطق آموزشی تقویت کنیم.

همچنین در حال تقویت و فعال کردن تیم مداخله با همکاری دفتر پیشگیری از آسیب‌ها هستیم.»

او ادامه داد: «طرح مدارس دوست‌دار زندگی با همکاری بهزیستی در حال پیگیری است که دو سال به صورت آزمایشی اجرا شد و امسال در هر استان یک مدرسه تحت پوشش این طرح قرار خواهد گرفت.»

به گفته مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش محوریت این طرح آموزش بهداشت و سلامت روان برای کادر مدرسه است که در آینده برای دانش‌آموزان اجرا خواهد شد.

تسلیت باد

۱,۲۲۴ بازديد
 
سالگرد ارتحال حضرت امام (ع) و قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و همچنین شهادت حضرت علی علیه السلام، تسلیت باد

دبیرستان آذربایجان

در امتحانات چه کنیم؟

۱,۱۱۷ بازديد

شفافیت امور، بخصوص مسائل مالی در فعالیت مدارس غیر دولتی

۱,۰۵۲ بازديد
مدیر کل آموزش و پرورش استان در جلسه شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی تاکید کرد:

شفافیت امور، بخصوص مسائل مالی در فعالیت مدارس غیر دولتی

صبح امروز مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی در جلسه شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی در باشگاه فرهنگیان تبریز بر شفافیت امور، بخصوص مسائل مالی در فعالیت مدارس غیر دولتی تاکید کرد.


 به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی، جعفر پاشایی در این جلسه گفت: ماموریت شورای نظارت بر مدارس غیر دولتی سیاست گذاری این بخش است و نباید شان این حوزه با ورود به اجرائیات تقلیل یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجانشرقی ادامه داد: رهنمودهای عملیاتی برای جلوگیری از ناهماهنگی ها در فعالیت مدارس غیر دولتی بررسی، و راهکار مناسب اتخاذ شود.

وی یادآور شد: منع قانونی برای صدور مجوز مدارس غیر دولتی وجود ندارد اما ضرورت دارد در راستای توزیع متوازن و ساماندهی امور به این بخش ورود کرد.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش استان در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: میزان شهریه آموزشگاههای علمی آزاد و کنکور معقول و همسو با نرخ تورم، و با اولویت توان مالی مردم افزایش یابد.

رئیس اداره مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش استان نیز در ادامه گفت: فلسفه شکل گیری شورای نظارت استانها مدیریت و نظارت بر فعالیتهای مدارس غیر دولتی است.

نادر فکورنیا افزود: آئین نامه استقرار با تغییرات جزئی به زودی ابلاغ و اجرایی خواهد شد.